Podgornikova, ki je ukradla kravo, janšiste označila za cerkvene podgane?

Zajem slike

Saj ni res, pa je!  Aktivistka, Valerija Podgornik, ki je na kmetiji blizu Krškega, po zaplembi kravs strani inšpektorja, eno kravo kmetu celo ukradla, je vernike označila, kot cerkvene podgane.

Zaradi odvzema govedi bo obrambni minister Marjan Šarec, ki je po odhodu Irene Šinko še začasni minister za kmetijstvo  odredil interni nadzor nad nedavnim postopkom odvzema goveda na kmetiji blizu Krškega.

Na družbenem omrežju pa smo priča sovražnostim, ki letijo iz ust Valerije Podgornik, leve aktivistke, ki ima, po objavah sodeč še kako strupen in umazan jezik. Včasih je veljalo, da kdo ima rad živali ima rad tudi ljudi. A po zapisanem dvomimo, da to velja tudi za omenjeno aktivistko. Poglejte si ta njen zapis:

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.