Janković se je pojavil na shodu. Po skandiranju lopov, lopov, se je pobral v pisarno!

Jankovič na shodu proti samemu sebi

Danes 20. novembra 2023, je v popoldanskih urah pred ljubljanskim magistratom znova potekal shod za dostop do zdravnika in proti Jankovićevi zastrupitvi ljubljanske podtalnice. 

Neumnostim ljubljanskega šerifa kar ni konca ne kraja. Tako je bil tudi današnji shod pokazatelj malomarnega odnosa Zorana Jankovića do ljudi. Govorci na shodu pa so zatrdili, da bodo naredili vse, da župan ne dobi uporabnega dovoljenja za svoj drekovod.

Na transparentih smo lahko videli napise s sporočili, da Ljubljančani, že ne bodo pili klorirane vode, in da je potrebno zaustaviti onesnaževanje pitne vode. Našli so se tudi napisi v podporo večji dostopnosti do javnega zdravstva, denimo “Zdravje brez birokracije”. No tokrat se je ljudem celo prikazal na shodu, nekaj zamrmral in se ob skandiranju lopov, lopov, hitro pobral v svojo pisarno.

Mogoče je župan mislil, da bo s svojo prisotnostjo celo izzval kakšen incident, a proti njemu protestira kulturni narod, zato so njegova “srbska posla” tokrat izzvenela v prazno!

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.