Podivjani voznik sredi Maribora s Teslo podrl pešca in priletel na teraso lokala!

Nesreča, zajem slike Maribor24

V Mariboru se je v jutranjih urah zgodila huda prometna nesreča. Podivjani voznik je zbil pešca. Ta se bori za življene. Povzročitelju grozi do 12 let zapora.

Okoli ene ure zjutraj se je na Gosposvetski cesti v Mariboru zgodila prometna nesreča, v kateri se je hudo poškodoval 23-letni pešec, ki ga je zbil 42-letni voznik.  

Okoli 1. ure ponoči so bili mariborski policisti obveščeni o hujši prometni nesreči na Gosposvetski cesti v Mariboru. Po naših informacijah je voznik pripeljal preko Koroškega mosta in brez zaviranja trčil v terasa lokala. Tam je bilo kar nekaj gostov, a jih k sreči ni zadel. (slike: lokalec.si)

Kot so sporočili mariborski policisti, je 42 letni voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal v krožišče, prebil varovalno orgajo in na pločniku trčil v 23 letnega pešca, ki se je v tem trenutku nahajal pred zgrado. Poškodovani pešec je v prometni nesreči utrpel posebno hude telesne poškodbe, z reševalnim vozilom je bil odpeljan v UKC Maribor, kjer so ugotovili, da je pešec zaradi nastalih poškodb v življenjski nevarnosti.

O prometni nesreči sta bili obveščeni preiskovalna sodnica in okrožna državna tožila, ki sta prepustili ogled nesreče policistom. Po vseh zbranih obvestilih bo na ODT Maribor podana kazenska ovadba zaradi suma kaznivega dejanja.

video: Maribor24

VREME

Maribor
dež šibkejše intenzitete
94%
3.1km/h
75%
16°C
16°
15°
15°
Tue
14°
Wed
12°
Thu
12°
Fri
12°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.