foto: street view

Kaj mora v Mariboru res biti vse narobe? Podjetje podjetja Markomark Nival, ki je poskrbel za gradbeno polomijo Pekrskega vrtca, bo sedaj urejalo Cafovo ulico?

Se Arsenovič spreneveda?

Se spomnite besed Saše Arsenoviča, ki jih je izrekel ob obisku Pekrskega vrtca: “Kar pa je najhujše pri tem pa je, da če lahko nekdo v vrtcu ravna na tak način, da si išče nevzdržne krajšnice, se sprašujem, kako je gradil druge stvari, ki nimajo direktnega vpliva na zdravje naših otrok. Ukrepal bom proti vsem, ki so slabo izvedli svoje delo, za katerega so bili plačani.” Kako to, da podjetje po tako kratkem času ponovno uživa zaupanje občine?”

A glej ga zlomka, prav to podjetje bo prenavljalo Cafovo ulico. In prav to podjetje je Arsenovič (zaradi za 6000 evrov nižje ponujene cene izvedbe, kot konkurenčni Nigrad), izbral za celovito prenovo Cafove ulice. Zarečenega kruha se očitno največ poje!

Sicer pa, kdo se ne spomni prenove Pekrskega vrtca? Vrtca, kjer je šlo vse narobe! Slednji je kmalu po izgradnji začel pokati po šivih, opazile so se številne napake in malomarno delo. Pred meseci smo poročali tudi o napačni zamenjavi bojlerja, zaradi česar je bila vprašljiva oporečnost vode. Tudi za menjavo so bili odgovorni na omenjenem podjetju. Piše portal Maribor24.

Kdaj bodo začeli z deli?

Gradbena dela v Cafovi ulici se bodo začela v tednu po 16. septembru. Ves čas gradnje bo ulica zaprta za promet, omogočeni pa bodo izvoz iz garaž ter dostopi do Okrajnega sodišča v Mariboru in dvorišč Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Maribor ter Srednje ekonomske šole in gimnazije Maribor.

Upajmo seveda, da tudi Cafova ulica ne bo postala gradbeni fiasko podjetja Markomark Nival ali bolje rečeno Arsenovičeva polomijada.