Podla vojna levih medijev. Z vsemi topovi nad Zdravka Počivalška!

pop tv levi medij
Stavba POP TV (fotomontaža)

Na začetku tedna je Računsko sodišče sprejelo predlog revizije poslov z zaščitno opremo, ki so jo opravili med lanskim majem in decembrom. Predlog revizijskega poročila je bil sicer vročen le revidirancem in nekdanjim odgovornim osebam revidirancev iz revidiranega obdobja, saj dokument ni javen.

Levi mediji v vojno nad Zdravka Počivalška

Že okoli novega leta se je špekuliralo in ugibalo, kateri medij bo dobil in objavil osnutek revizijskega poročila, ki bi sicer moral ostati tajen. Osnutek revizijskega poročila, ki ga je Računsko sodišče  poslalo revidirancem, so v začetku leta pridobili v časopisu Delo. Po navedbah Dela je med drugim sodišče ugotovilo, da se je vlada Janeza Janše ob nastopu mandata, 13. marca 2020, znašla pred praznimi skladišči, vlada Marjana Šarca pa do odhoda ni pripravila ustreznih podlag za nujne nakupe.

Totalno vojno nad Zdravka Počivalška je sprožil levi medij Necenzurirano, skupaj z največjo levo komercialno televizijo POPTV, Tam navajajo, da so ugotovitve revizije najbolj obremenjujoče za gospodarskega ministra Zdravka Počivalška, ki naj bi bil tudi prvi osumljenec v kriminalistični preiskavi poslov z ventilatorji, ki jo vodi nacionalni preiskovalni urad (NPU). Na očitke se je že odzval Počivalšek, ki je zapisal, da ima dovolj medijskih laži: “Vsebina poročila je povsem drugačna in govori o tem, da je bila Slovenija sistemsko nepripravljena. Niti besede ni o moji osebni vlogi,” je zapisal na Twitterju.

Odzval se je tudi novinar Planeta Mirko Mayer, ki je zapisal, da je poročilo videl že pred tedni: “Od lista do lista. Napisano zelo v širino, popravljalni ukrepi naloženi številnim resorjem in organom v sestavi. Definitivno nikjer nič o osebni vlogi gospodarskega ministra. Če bi v njem že iskali osebno odgovornost, še najbolj bremeni Ivana Galeta,” je poudaril Mayer.

Laži, potvarjanje dejstev, sprenevedanje in še bi lahko naštevali, to je očitno delo levih medijev, ki so pripravljeni storiti vse, tudi za ceno lažnega poročanja, da očrnijo odgovorne ljudi, ki so zagrešili, da koalicija kul ni uspela zamenjati oblasti. Zares podlo! Levi mediji pač.

PM

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.