Sovrazni-napisi1
sovražni napis na Viču v Ljubljani.

Obsodba groženj in žaljivih zapisov, ki preplavljajo splet, je najmanj, kar bi tožilci ali sodniki lahko obsodili. Od zapisov, groženj do fizičnih napadov je le majhen korak.

So nas z bedno obsodbo, odločitvijo tožilstva so nas pahnili na rob državljanske vojne? 

“Drhal, ki je razbijala po Ljubljani lani decembra je s to noro odločitvijo dobila legitimnost za svoja dejanja,” je v svojem sporočilu Slovenkam in Slovencem zapisal pavle Rupar. “Kordiš, ki ga NIHČE V MEDIJIH in drugje, NITI NE OPOMNI, kaj šele ustavi, da spodbuja sovraštvo in klika, ki nastaja okoli skrajne nacistične Levice in razpihovanje povsem človeških dejanj Hojsa, Janše, Počivalška in prej Pivčeve in še nekaterih pa s pomočjo skrajnih levičarskih medijev RTV SLO, POP TV predvsem, Dnevnika, Mladine, Dela in drugih dobesedno poziva skrajneže k orožju in najhujšemu!” pravi Rupar.

Vsekakor ne smemo mimo dejstva, da so s tako nesmiselno odločitvijo dali popolno
legitimnost tolpam, ki so lani decembra razbijali po Ljubljani, prižgali so zeleno luč
»kolesarjem«, ki so prvi pozivali z »umoru Janeza Janše« in popolnoma osvobodile vsake
odgovornosti omenjenim medijem, da pač lahko pišejo, snemajo, lažejo, podpihujejo in
ustvarjajo afere za afero tudi, če vse skupaj v normalni Evropi ne bi bilo niti omembe
vredno! Njihov cilj je omajati in izničiti avtoriteto vlade in posameznikom, povzročiti
posmehovanje in zasmehovanje, osebe pa prikazati kot nič vredne in s tem dovoliti, da se z
njimi počne ,kar si pač kdo želi! In ravno iz tega vidika so pozivi k umorom in njim dana
legitimnost tožilstva, že na robi zločinov,” pravi Pavle Rupar.

“Zato ne bo odveč poziv k obsodbi, skrajni previdnosti, k pripravljenosti in pozornosti na dejanja, ki nastajajo! Levičarji in komunisti so zmožni prav vsega! Tudi ponoviti klanja, ki smo ga bili priča po drugi svetovni vojni.. Škoda, da se s tem bavim pa tako lep dan je zunaj.  Namesto, da bi pozivali k miru, sodelovanju, spoštovanju, verovanju, poštenemu delu in pravici pozivajo k umorom,” je ogorčeno zapisal Pavle Rupar.

“Smrt tožilcem? Smrt sodnikom? Smrt.. Je to tudi dovoljeno? Ali je dovoljen le vpiti norcem: “Smrt Janši!”, “Smrt Hojsu!”, “Smrt Ruparju!”? Z bedno odločitvijo tožilstva so nas pahnili na rob državljanske vojne,” zaključuje Pavle Rupar
Obsodba takšnih primerov, je s strani leve politike zašla v slepo ulico, ko pa bo kdo napadel koga od njih, pa bodo tem hitro vsi poročali. Samo da bodo čimprej pri svojem koritu!
PM