Podpišite peticijo za podjetno in uspešno Slovenijo

SLIKA: Wikipedija

Podpisniki peticije, med njimi je prvopodpisani Klub slovenskih podjetnikov, nato Postojnska jama in Akrapovič, prosijo za pomoč in podporo pri njihovih naporih za spoštovanje podjetništva in podjetnosti.

Kot so zapisali, je prišel čas, da se opredelimo do vprašanja, ki je izrednega pomena za nadaljnjo usodo naše domovine. Sprašujejo se, ali si v Sloveniji še želimo podjetništva. Ali je podjetnost v Sloveniji še vrednota in ali so uspešni podjetniki s pravimi moralnimi vrednotami osebe, ki so našim otrokom predstavljene za zgled tako kot naši vrhunski športniki? 

“Po dogodkih v zadnjih dneh nismo prepričani, da živimo v državi, kjer so odgovori na zgornja vprašanja pozitivni. Številni politiki se zelo medlo odzivajo zoper stigmatizacijo podjetnikov in podjetništva. Mi, podjetniki, pa si želimo jasnih in pozitivnih odgovorov na zgornja vprašanja. Želimo ustvariti podporno okolje našim otrokom, da bodo spoštovani in cenjeni, v kolikor se odločijo za podjetniško pot,” še poudarjajo.

Svojo podporo podjetnikom lahko izrazite s podpisom peticije, ki je dostopna TUKAJ

več na: http://utrip-ljubljane.si

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.