Podrobnosti napada na 20-letnico sredi Maribora!

PU policija trak maribor nesreča

V mestnem parku je hudo poškodovana v mlaki krvi obležala 20-letnica. Za njeno življenje se borijo v Univerzitetnem kliničnem centru. 

20-letnico naj bi mladenič poškodoval  do neprepoznavnosti

Z zbiranjem obvestil je bilo do sedaj ugotovljeno, da je 22-letni osumljenec, po vsej verjetnosti zaradi medsebojnih nesoglasij, z ostrim predmetom poškodoval 20-letno oškodovanko in ji na ta način povzročil telesne poškodbe, ki so opredeljene kot posebno hude. Oškodovanki je bila na kraju s strani policistov nudena prva pomoč, nato je bila s strani reševalcev odpeljana v UKC Maribor, so sporočili s PU Maribor.

Preiskovalci sumijo, da se je z dvajsetletnico hudo sprl 22-letni Luka G. in jo napadel s sekiro in nožem. Nad mladenko naj bi se bil strahovito izživljal: odrezal ji je palec, jo do neprepoznavnosti iznakazil po obrazu, porezal po ušesu in nekajkrat zabodel v predel trebuha. 

Kot poroča spletni Večer, naj bi storilec žrtev, zalezoval že od julija letos. To noč je nesrečna 20-letnica na obisku pri prijatelju na Koroški cesti. Domnevni storilec kaznivega dejanja, 22-letni Luka G. ji je napisal sporočilo, da ima neka pisma zanjo. Dobila naj bi se v bližini njenega doma ob parku, neposredno ob stavni Mestne občine Maribor in se najbrž sprla, zato, ker ga je dekle vztrajno zavračalo.  Je pa zalo očitno, Luka na sestanek z dekletom prišel pripravljen, željo po maščevanju, če ne bo hotela biti z njim. S seboj je namreč prinesel tako nož, kot sekiro.

.

VREME

Maribor
oblačno
77%
3.6km/h
100%
9°C
11°
8°
8°
Wed
4°
Thu
4°
Fri
5°
Sat
9°
Sun

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.