Ali je to nova nepravilnost Nataše Pirc Musar pri zbiranju podpisov?

Nataša Pirc Musar, slika tweeter

Še vedno odmeva dopis, ki ga je Nataša Pirc Musar poslala državnim organom, da svojim službam posredujejo naslov njenega volilnega štaba, za zbiranje podpisov.

Prav zanimivo, pa glede tega dopisa preseneča stavek, ki so ga v štabu Nataše Pirc Musar pripisali poleg prošnje za posedovanje naslova njenega volilnega štaba: “Skladno s predpisi bomo nato poskrbeli, da posredujemo obrazce podane podpore upravni enoti, ki bo vpisala podporo v evidenco volilne pravice.”

Seveda tak način, kot ga izvaja štab Nataša Pirc Musar, ni ravno po vseh pravilih, saj je potrebno oddati podpis na obrazcih za podporo kandidatom, neposredno na upravnih enotah, kjer se je potrebno tudi identificirati z osebno izkaznico.

Je to še ena od nepravilnosti Nataša Pirc Musar na volitvah za predsednika države? In kot je dejala Nina Krajnik: “Kdor si želi na nepošten način priti do funkcije predsednika države, si tega mesta že po najosnovnejših etičnih merilih sploh ne zasluži.”

Pri tem pa je najbolj zanimivo to, da javnomnenjske ankete Natašo Pirc Musar uvrščajo na prvo mesto, sama pa ima še vedno težavo, pri zbiranju 5000 podpisov.

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
rahel dež
93%
2.2km/h
100%
11°C
12°
10°
11°
Fri
12°
Sat
12°
Sun
11°
Mon
10°
Tue

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA