Poglejte kako je Janša nastavil ogledalo POP TV-ju!

pop tv levi medij
Stavba POP TV (fotomontaža)

Ob hlastanju levih medijev, da čimbolj očrnijo Janeza Janšo, so se pojavile slike predsednika vlade s podjetniki, s katerimi je igral golf in se je družil z njimi.

Janša nastavil ogledalo POP TV-ju

A kot smo že navajeni pri levem POP TVju novice napišejo tako, da predsednika vlade lahko čimbolj očrnijo. “Jaz sem v dvajsetih letih, ko sem imel čas, igral golf s praktično vsemi, ki so takrat golf igrali v Sloveniji, tudi z omenjenima gospodoma. Igral sem ga tudi z direktorjem POP TV-ja, uredniki POP TV-ja, z mnogimi ljudmi, in to nima nikakršne zveze z nobenimi posli,” je za Planet TV glede fotografij njegovega druženja s poslovnežema Andrejem Marčičem in Božom Dimnikom, ki jih je objavil POP TV, povedal premier Janez Janša.

“Z gospodoma, ki jih omenjate, nisem nikoli sklepal nobenih poslov in je žalostno, da samo-imenovana KUL opozicija, ki nima nobenega programa, zdaj prek tega ustvarja nek vtis, da nekaj počne. Ničesar ne počne. Sproža afere in namesto da bi se pripravljala na gradnjo alternative za prihodnje volitve, misli, da bo s takimi patetičnimi poskusi kakorkoli vplivala na volivce,” je še dodal premier Janez Janša.

Kaj vas ni nič sram, levi mediji ? Janša vam je spet nastavil ogledalo!

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.