Streljanje v ljubljanskem trgovskem središču BTC?

V ljubljanskem nakupovalnem središču BTC pred halo A naj bi prišlo do streljanja. Na prizorišče naj bi že prispela policija. 

V bližini tržnice v ljubljanskem BTC-ju je po neuradnih informacijah prišlo do strelskega obračuna. Policija je za zdaj potrdila le, da je na kraj poslala več intervencijskih vozil, tam so tudi reševalci.

Po informacijah Slovenskih novic naj bi dva moška ležala na tleh in kričal. Storilec naj bi pobegnil v belem avtomobilu. 

»Sedela sem v lokalu in jedla in kar naenkrat smo slišali pok, kot petarde. Po prvem poku smo začudeno pogledali, nato je sledil še eden. Počilo je šestkrat ali osemkrat. Ko se je to začelo, so bili naenkrat še kriki in vsi smo začeli bežati,« je opisala bralka in dodala, da so se nato nekateri opogumili in šli pogledat, kaj se je dogajalo.,” je povedala Sanja, občividka za Slovenske novice

Več podrobnosti sledi…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.