Poglejte kako polpismen in proticepilski kader imamo na CSD-jih!

slika je simbolna

Na CSD-jih po Sloveniji imamo zares “odličen” kader, ki ga je dolga leta obvladovala ena in edina stranka socialnih demokratov.

TO PA JE RAZUMLJIVA SLOVENŠČINA USLUŽBENKE CSD IZ LJUBLJANE

Če bi bili v Sloveniji še kje sramotilni stebri, potem bi bili na njih zagotovo “odlični” kadri socialnih demokratov, katerih je, še posebej v Centrih za socialno delo izredno veliko. Dobro plačane službice so si med vladavino ministrice za delo Anje Kopač Mrak očitno lepo podelili.

Seveda je “odličen” kader tudi zelo pismen?  Eden takih primerov je uslužbenka, Avdija Šehić-Jahić, Njeno pisanje in “odlično znanje” slovenskega jezika je namreč danes zaokrožilo po spletu. Predvidevamo, da je uslužbenka CSD-ja, kot se gospa Avcdija hvali na družbenem omrežju facebook, bila v trenutku pisanja pod kakšnim drugačnim vplivom, kajti drugače nas mora resno skrbeti, da imamo na Centrih za socialno delo res polpismene ljudi, ki ne obvladajo slovenskega jezika.

Še dobro, da te zapisane neumnosti, ki jih kvasi uslužbenka CSD enote Ljubljana Bežigrad, Avdija Šehić-Jahić nihče ne razume.

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.