Pomagajmo Čordiću! Zbirajmo zamaške za njegove sodne stroške?

zlatan čordič
slika: fotomontaža

Nesrečni pevec Zlatan Čordić – Zlatko nadaljuje svojo tragikomedijo, potem ko smo v več kot letu dni videli že vse živo. Tudi tokrat je presegel svoje ideje.

Zlatko išče donatorje za svoje sodne stroške

Neverjetno a resnično. Kdo je pravzaprav žrtev vseh nezakonitih protestov, laganja, blatenja, kraje, bohotenja, žalitev… ja seveda, kdo drugi če ne Zlatan Čordić Zlatko, ki so ga včeraj po 48-ih urah pripora spustili na svobodo. 

A Zlatko ni kar tako. Sedaj prosi za denarno pomoč, da bo lahko poravnal sodne stroške. Oziroma to v njegovem imenu prosi Denis Striković, ki v zapisu na družbenem omrežju prosjači za denar za pravne stroške Zlatka.  No seveda Zlatko ni kakšna humanitarna organizacija, da bi se zanj kar tako zbiral denar. Dobro bi bilo na tako početje opozoriti tudi DURS.

To pa je zapis, ki je danes zaokrožil po družbenih omrežjih: 

Zlatko še vedno ni dobil s strani policije nazaj svojega mobitela in zaradi tega ne upravlja s svojimi kanali oziroma se vam ne more direktno javljati. Zlatko, njegovi prijatelji in še posebej njegovi sovražniki se dobro zavedajo dejstva, da na ulicah ne bi bilo protestov, če bi vlada delala tisto kar je prav. Tisoče in tisoče ljudi lahko na ulice pripelje samo nepravično in protipravno obnašanje vladajočih. Ne more jih pripeljati glasbenik in niti predsednik vlade ali pa minister za notranje zadeve, lahko pa jih pripeljejo zgrešene odločitve predsednika vlade in ministra za notranje zadeve. Zadeva je zelo resna. Kot vidite borba za svobodo še vedno traja, to za seboj povleče žal tudi pravne stroške in vsi lahko Zlatku pomagamo s tem, da mu finančno olajšamo pokriti njegov pravni boj z nakazilom na njegov PayPal. Takoj, ko bo možno, se bo javil tudi osebno. —Denis Striković

Na našem portalu pa predlagamo, da za Zlatka začnemo zbirati zamaške. Vsak ima doma zagotovo kakšen plastični zamašek in naredimo akcijo. Kajti v naslednjih dneh in mesecih bo Zlatko zagotovo še veliko pri sodniku.

P.M.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.