Poglejte kako postaven fant je junak Kris. Tudi jahal je na poniju

KRIS
KRIS,,slika: zajetje zaslona

Zagotovo se spominjate Krisa. Navihanega fantiča, kateremu je vsa Slovenija omogočila, da je odšel na zdravljenje v ZDA in uspešno okreval.

Kris je končno lahko praznoval tretji rojstni dan

Zagotovo se spomniš akcije za malega Krisa, ki se je rodil s spinalno mišično atrofijo, in v kateri je Slovenija pod vodstvom društva Palčica Pomagalčica leta 2019 za nakup zdravila zbrala kar 3,4 milijona evrov. Kris se je z družinico tedaj odpravil v združene države Amerike, in tam na kliniki UCLA v Los Angelesu tudi uspešno prestajal zdravljenje, nato pa so se lani marca zaradi koronavirusa predčasno vrnili v Slovenijo. 

Kris je sedaj (skoraj) že normalen fantič in rad počenja to, kar vsi drugi vrstniki. Predvsem pa se rad igra. In praznoval je (z zamudo) tudi tretji rojstni dan. “Danes praznujem, ker med korono nisem smel! Ciao, sem dobro, dobil sem polno daril, samo sem že malo utrujen, ker me vsi cartajo,” je zapisal.

 

Sicer pa Kris pravi, da ima najraje izlete v družbi živali in septembra bo odšel tudi v vrtec.

Mali Kris na konju, slika facebook

Krisu želimo še veliko brezskrbnih let, predvsem pa zdravja!
(Slike:facebook)
P.M.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.