Poglejte kakšne komunistične sanje imajo Nemec, Fajonova in Jauševec

fajon sd
Vodilni, stranke SD, Slika: Nova24TV

Trije veliki rdeči pljuvalci vlade, pa še kdo manjka, so vsak zase napisali podobno sporočilo, s katerim so sporočili, da želja po totalitarizmu še ni minila.

Nemec, Fajonova in Jauševec živijo v svojem svetu

Socialni demokrati, socialni sicer bolj na jeziku, kot po dejanjih, niso za sodelovanje. Pri tem so glavni predvsem Matjaž Nemec, Tanja Fajon in Uroš Jauševec. Njih ne zanimajo rezultati,  ne zanima jih delo v dobro ljudi. Njih zanima očitno le oblast na račun blatenja vlade Janeza Janše ter spakovanja in žaljenja po družbenih omrežjih, za kar je zadolžen predvsem Uroš Jauševec. Toliko sovražnosti, do vlade, kot jih premore stranka SD, jih redkokatera stranka.

Rdeči trije so torej sklenili, da v koalicijo z SD ne bodo šli. A za to se ne bo sekiral prav nihče.

Kdo bi sodeloval s stranko, ki blati Slovenijo in to vlado v Bruslju, ki podtika afere, blati člane SDS in predsednika vlade?

Je pa ne glede na floskule treh rdečih zanimivo dejstvo, da se nekateri za pobožne komunistične želje po totalitarizmu ne ozirajo. To so župani, ki so ravno s stranko SDS našli skupni jezik, ker vedo, da se le s sodelovanjem doseže veliko več. Zanimiv primer je v Ilirski Bistrici, kjer se župan ni pokoril Tanji Fajon in njeni retoriki, ter celo zapustil stranko SD.  Zgleden primer sodelovanja je v Bovcu, kjer župan stranke SD že ve zakaj sodeluje s stranko SDS, podoben primer je tudi v (rdečih) Konjicah in še bi lahko naštevali.

Le s sodelovanjem je možen tudi napredek. Seveda če vmes ni Nemca, Fajonove in Jauševca, da vse skupaj pokvarijo.

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.