Poglejte kakšno sramoto, so si privoščili na spletnem portalu RTV?

slika: RTV

Že včeraj smo pisali o človeku, ki bi sodil v kakšno drugo ustanovo, kot v redakcijo MMM, nacionalne televizije – Borisu Vasevu, ko gledamo kakšne neumnosti se dogajajo na spletnem mestu MMC, nacionalne televizije, smo o tem, da tja določeni ljudje ne sodijo, toliko bolj prepričani.

MMC oziroma spletni portal javne RTV Slovenija, ki ga/jo prisilno plačujemo vsi odjemalci električne energije, je pod drobnogledom slehernega Slovenca.  Vse kar se piše in govori je izredno pomembno. Tudi novice na MMC, katere bi morale biti nepristranske, so večinoma nastopaške in podvržene eni politični opciji – levici.

Popolnoma nič drugače pa ni, ko želi bralec portala MMC, komentirati določene članke. Komentarji ljudi so vsi moderirani in se ne prikažejo, dokler jih moderator ne odobri. A pozor! Ob novici, da sta v Slovenijo prispela dva Ukrajinca na zdravljenje, je moderator (portala javne RTV Slovenija!; op. u.) odobril komentar, da Slovenija “pomaga nacistom”. Piše Požereport. Žaljiv komentar so na MMC, med tem že izbrisali!

Kako je moderator lahko spustil skozi torej stavek: “Nacistom pomagamo Sramota!” Je prste vmes spet imel skrajni levičar Boris Vasev, ki na RTV-ju skrajno trpi, zaradi razstavljenih jaslic v preddverju nacionalne televizije?

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
oblačno
86%
1km/h
100%
-1°C
0°
-2°
-1°
Sun
-2°
Mon
-1°
Tue
-1°
Wed
4°
Thu

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA