Poglejte kateri kadri SD, bi delali v Golobovi vladi? Bi jim vi zaupali?

Tanja Fajon
Slika: twitter
Kadi

Nekateri kadri Socialnih demokratov, katerim v nekaterih državah nebi zaupali niti metle v roke, se bodo očitno razbohotili pri vodenju države?

Katri kadri SD naj bi bili v golobovi vladi?

Takoj po prvomajskih praznikih se bodo najverjetnejši koalicijski partnerji (Gibanje Svoboda, SD in Levica) pospešeno lotili pisanja koalicijske pogodbe in sestavljanja ministrske ekipe. Kot kaže, bo vodenje zunanjega ministrstva (MZZ) prvič v samostojni Sloveniji prevzela ženska – to mesto se obeta predsednici SD in dolgoletni evropski poslanki Tanji Fajon. Socialnim demokratom naj bi, kot poroča N1, pripadla kar štiri ministrska mesta. Kot eno od njih omenjajo ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve, ki je bilo v dosedanjih levosredinskih vladah pogosto v rokah socialnih demokratov. Kot najverjetnejšo kandidatko za pravosodno ministrico, kar bi tudi pripadlo stranki SD, pa bi prevzela Dominika Švarc Pipan, nekulturna podpredsednica stranke SD?

Zanimivo bo videti, kako bo Fajonova, ki bo prevzela resor zunanja ministrice, delovala v svoji službi, ko pa je v Evropskem parlamentu blatila svojo lastno državo Slovenijo

Tudi Dominika Švarc Pipan, ki bi rada prevzela resor pravosodne ministrice, je ženska, ki se očitno ne zna obnašati. Pred nedavnim se ni želela rokovati s predsednikom vlade. Je taka ženska primerna za funkcijo ministrice?

Odgovor o primernih kadrih stranke SD, prepuščam kar vam!

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA

   

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.