Srbski TV voditelj: “Putin potrebuje Kučana za pranje denarja!”

Putin in Kučan, slika Nova24TV
Putin potebuje Kučana za pranje denarja.

Mahinacije zadnjega vodje komunistov, Milana Kučana ne poznajo dobro le v Sloveniji, ampak očitno tudi v Srbiji. Koliko je Kučan povezan s Putinom?

Ni skrivnost, da je zadnji šef komunistične partije Slovenije,  Milan Kučan, zdaj vnet zagovornik levice, izredno naklonjen Rusiji in njenemu predsedniku Vladimirju Putinu, vendar v času trenutne vojne prihaja povezava med njima vse bolj do izraza, kar pa sproža kar nekaj vprašanj, kaj se pravzaprav skriva v ozadju. Spomnimo, da se na nedavnem levičarskem protestu v podporo Ukrajini sploh ni postavil na stran Ukrajincev, temveč je krivdo pripisal obema stranema. Piše portal Nova24TV.

Srbski novinar, publicist in glavni urednik Televizije Hepi TV, ki je tudi pisatelj knjige “Otroci komunizma”, zaradi katere je dobil povabilo na nekaj najbolj prestižnih ameriških univerz, Milomir Marić je v eni od svojih pogovornih oddaj Milana Kučana označil za “najvplivnejšega človeka v Sloveniji”.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.