Janez Cigler Kralj minister cvetke
Minister Janez-Cigler-Kralj. Slika: Domovina.je

Tudi tokratna interpelacija je bila za opozicijo strel v koleno! Za zamenjavo Janeza Ciglerja Kralja zbrali le 38 glasov! Mi pa smo izbrali največje cvetke te interpelacije.

Največje cvetke včerajšnje interpelacije

Sramotnih 38 glasov je zbrala opozicija KUL, po tem, ko so kar 16 ur masirali ministra Cigler-Kralja. V razpravi pa polno neumnosti, laži, podtikanj in še marsikaj. Na koncu pa pričakovan rezultat in tudi tokrat opozicija z enim glasom manj, torej le 38.

In kdo je včeraj največ govoril? Predlagateljica Jerca Korče, ki ni ravno kakšen biser govorjenja, zato se je po 16. urah ves čas ponavljala. No, roko na srce, nismo niti mislili, da bo blestela.

V razpravi o interpelaciji je zagotovo najbolj blestela Eva Irgl in zagotovo so ob njeni razpravi KUL-ovci držali sklonjene glave.

 

Jožef Horvat je opoziciji KUL dodobra načel živce:

Tudi Iva Dimic je potrkala na vest opoziciji:

Ta izjava poslanca Aleksandra Reberška pa bo zagotovo šla v anale. Kako je “pohvalil” Janija Moderendorferja, ker je ohranil 6 delovnih mest? ZASE, seveda.

Med včerajšnjo interpelacijo, pa zagotovo zmaga ta, za katero je salve smeha prispeval Marko Bandeli!

A pri najbolj neumnih izjavah na interpelaciji, pa je zagotovo zmagal Nik Prebil. Očitno se je šolal v nevidni Marjana Šarca:

Pri tem pa je včeraj šlo narobe ne samo opoziciji, ampak tudi ultra levičarju Roniju Kordišu. Malo je precenil svoje sposobnosti prirejanja in neumnosti:

PM