Poglejte si navijaško novinarko RTV, Ksenijo Horvat, kako brani Teo Jarc!

Ksenija Horvat
Ksenija Horvat, zajem slike

Nacionalna televizija bi morala delovati v interesu vseh državljanov.  A je naša nacionalna hiša daleč od tega, da bi bila nepristranska in poštena.

Navijaška novinarka nacionalne televizije

Za nekatere novinarje nacionalne televizije bi lahko dejali, da so se svojih metod poročanja učili še v času bivše države, ali pa jim lekcijo še sedaj drži zadnji komunist Kučan. Drugače težko razumemo poročanje novinarke Ksenje Horvat, ki je dejanje Teje Jarc na Kredarici, ko je verbalno napadla predsednika vlade Janeza Janšo in ministra Aleša Hojsa pospremila z besedami: “nežaljivo in argumentirano”.

To, kar je počela voditeljica Ksenija Horvat je neprofesionalno in aktivistično novinarstvo. Sramota za nacionalno televizijo, ko voditeljica gostu polaga v usta besede in se celo izreka o verodostojnih sodbah o dogodku na Kredarici-

Kričanje in stigmatizacija vsakega, ki ti ni všeč ali se politično z njim ne ujameš, je za voditeljico Horvatovo očitno nekaj normalnega, tudi na svetih mestih, kot so slovenske gore. To so nekoč že počeli fašisti, titoisti, in kitajski revolucionarji pod vodstvom Mao Cetunga in še kdo, ki jim demokracija in strpna razprava ni blizu. Piše Nova24TV.

G.M.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.