Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Poglejte si ta odnos Goloba do novinarja RTV, ker mu ni ustrezalo vprašanje!

Robert Golob, (zajem slike)

Robert Golob je vse bolj slabe volje in novinarjem, ki mu zastavljajo vprašanja, ki ni niso njemu po volji, se ne trudi niti odgovarjati.

Novinar RTV Slovenija je pred nedavnim  premierju Robertu Golobu zastavil nekaj vprašanj, povezanih s podjetjem Gen-I, ki izhajajo iz časa, ko je sedanji predsednik vlade še vodil omenjeno podjetje. Odgovorov ni dobil. Namesto tega je predsednik vlade govoril o ustavnem sodišču in o pritiskih, ter zamenjavah na RTV.

Novinarja javne televizije Gašperja Petovarja je zanimalo, ali je bila v podjetju Gen-I “stalna praksa, da se je tuje diplomate financiralo prek obvodnih podjetij za pridobivanje energetskih poslov”. Zanimalo ga je tudi, zakaj Robert Golob ni romunski policiji naznanil kraje identitete, prosil pa je, ali lahko z Vesno Vuković, sicer novo generalno sekretarko Gibanja Svobode, ki je bila prisotna na novinarski konferenci po seji izvršnega sveta stranke, pojasnita nakazila, ki naj bi jih bila Vuković pred leti prejela od Gen-I. 

Predsednik vlade tako ni odgovoril na nobeno vprašanje, je pa dejal: “Jaz bi rad ponovno izrazil podporo vsem neodvisnim novinarkam in novinarjem na RTV Slovenija za njihovo pokončno držo. In tudi tistim urednikom, ki še niso bili zamenjani, da se držijo tega, da do ljudi pride poštena in neodvisna informacija. Kakšna sramota.

Kot piše spletni Večer, je že med zastavljanjem vprašanja, Vesna Vuković, Golobu namigovala, naj na to ne odgovori. “Ne boš odgovarjal,” mu je dejala, on pa je z roko nakazal, da ima vse pod nadzorom. 

Pa ima res?

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
55%
8.8km/h
0%
15°C
16°
13°
14°
Thu
11°
Fri
8°
Sat
6°
Sun
4°
Mon

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.