Poglejte si zakaj je kul opozicija danes razjarjena!

Poglejte si zakaj je kul opozicija danes jezna!
kul opozicija
slika: Top news / zajem slike

Tokratna oddaja Utrip je postregla z zanimivimi ugotovitvami polpretekle zgodovine in dejstvi ki zaznamujejo trenutno politično situacijo. Jože Možina je v oddaji Utrip navedel nekaj resničnih zgodovinskih dejstev.

Ko resnica zaboli kul opozicijo

Jože Možina, ki je po dolgem času spet vodil oddajo Utrip, je ponovno naletel na levičarski tank nesmislov in žaljivosti, pa čeprav je v oddaji predstavil samo resnico, brez komunističnega pridiha. O Dražgošah je pričal 1. del oddaje, kjer je Možina navedel nekaj dejstev, ki so ljudem zamolčana. Prav o Dražgošah smo na našem portalu že veliko pisali in razkrili precej resnice. Spregovoriti resnico se otepa tudi zadnji komunistični voditelj Milan Kučan, ki nikakor noče v pokoj. Medtem ko je v Dražgošah govoril pravljice: “Maščevanje zaradi poraza, ki ga je prvič na tleh 3. rajha doživela nemška vojska, je bilo strašno.” Pa niso Nemci doživeli nobenega poraza, saj so partizani stisnili rep med noge in zbežali, še preden bi uspeli Nemce sploh srečati.

Kot je dejal Možina:  Tako lahkotno spolzi iz ust beseda fašizem, kot kletvica. Tako žaljivo za tiste, ki so res trpeli pod tem režimom, in nespodobno sploh, ko to izreka nekdanji vodilni funkcionar komunizma, fašizmu sličnega totalitarizma, zatiralca demokracije in človekovih pravic, ki je pobil, pregnal, izropal, onesrečil na desettisoče Slovencev.

In ko resnica pride na dan, ko kulovce zaboili, potem se spet oglasi, kot je  dejal Brglez, kandidatka za predsednico vlade, Tanja Fajon. In kar naenkrat RTV označi za vladni servis. 

Kot je v Utripu dejal Možina: “Za pot na zahod bi se veljalo otresti tolikšne plašnosti pred spomenikom revolucionarja Kidriča. Tile koraki nazaj v preteklost vrha SD-ja niso ravno v smeri prihodnosti. Ta je žal še vedno v znamenju epidemije covida-19.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.