Poglejte si te petkove “frajerje” protestov in laž o njihovem številu.

Petkovi nezakoniti protesti so spet pokazali, kdo se ne more sprijazniti, da lahko v Sloveniji vodi državo desnosredinska vlada. 

NEKAJ FRAJERJEV PETKOVIH PROTESTOV

O imenih in posameznikih je škoda zgubljati besed, a vseeno. Na shod so vabili tako Socialni demokrati, kot Lista Marjana Šarca, da o Levici ne govorimo. A če že razumemo Levico, ki z ničemer ni zadovoljna, razen sama s seboj, pa je malo manj razumeti Listo Marjana Šarca, ki s protesti skuša graditi, oziroma pridobivati vtis neke žrtve, pa čeprav je ravno predsednik te stranke prvi vrgel puško v koruzo.

Tu je le nekaj levih herojev, ki so si drznili priti na ulice in zapreti cesto ter igrati frajerje sredi Ljubljane. In ko so levi mediji poročali o številki 40.000 protestnikov na ljubljanskih ulicah, pa si o njihovem pretiravanju z zanimanjem oglejte spodnjo sliko. Potem boste verjeli, da je petkovo grupiranje zares eno veliko nakladanje.

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.