Domov Slovenijaprotesti Poglejte si te petkove “frajerje” protestov in laž o njihovem številu.

Poglejte si te petkove “frajerje” protestov in laž o njihovem številu.

Objavil: e-maribor

Petkovi nezakoniti protesti so spet pokazali, kdo se ne more sprijazniti, da lahko v Sloveniji vodi državo desnosredinska vlada. 

NEKAJ FRAJERJEV PETKOVIH PROTESTOV

O imenih in posameznikih je škoda zgubljati besed, a vseeno. Na shod so vabili tako Socialni demokrati, kot Lista Marjana Šarca, da o Levici ne govorimo. A če že razumemo Levico, ki z ničemer ni zadovoljna, razen sama s seboj, pa je malo manj razumeti Listo Marjana Šarca, ki s protesti skuša graditi, oziroma pridobivati vtis neke žrtve, pa čeprav je ravno predsednik te stranke prvi vrgel puško v koruzo.

Tu je le nekaj levih herojev, ki so si drznili priti na ulice in zapreti cesto ter igrati frajerje sredi Ljubljane. In ko so levi mediji poročali o številki 40.000 protestnikov na ljubljanskih ulicah, pa si o njihovem pretiravanju z zanimanjem oglejte spodnjo sliko. Potem boste verjeli, da je petkovo grupiranje zares eno veliko nakladanje.

P.M.

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.