Poglejte si te petkove “frajerje” protestov in laž o njihovem številu.

Petkovi nezakoniti protesti so spet pokazali, kdo se ne more sprijazniti, da lahko v Sloveniji vodi državo desnosredinska vlada. 

NEKAJ FRAJERJEV PETKOVIH PROTESTOV

O imenih in posameznikih je škoda zgubljati besed, a vseeno. Na shod so vabili tako Socialni demokrati, kot Lista Marjana Šarca, da o Levici ne govorimo. A če že razumemo Levico, ki z ničemer ni zadovoljna, razen sama s seboj, pa je malo manj razumeti Listo Marjana Šarca, ki s protesti skuša graditi, oziroma pridobivati vtis neke žrtve, pa čeprav je ravno predsednik te stranke prvi vrgel puško v koruzo.

Tu je le nekaj levih herojev, ki so si drznili priti na ulice in zapreti cesto ter igrati frajerje sredi Ljubljane. In ko so levi mediji poročali o številki 40.000 protestnikov na ljubljanskih ulicah, pa si o njihovem pretiravanju z zanimanjem oglejte spodnjo sliko. Potem boste verjeli, da je petkovo grupiranje zares eno veliko nakladanje.

P.M.

VREME

Maribor
oblačno
78%
1.5km/h
100%
24°C
27°
23°
23°
Sun
21°
Mon
21°
Tue
21°
Wed
19°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.