V SDM ostro obsojajo razbijanje po Študentskem kampusu v Ljubljani! Kdo je odgovoren?

SDM sds

Poročali smo že o uničevanju javne in zasebne lastnine v Študentskem kampusu v Ljubljani. V ŠOU Ljubljana poudarjajo, da za uničevanjem stoji radio Študent. 

SDM ostro obsoja vandalsko uničevanje po študentskem kampusu

V SDM so se ostro odzvali na vandalsko dejanje, pri uničevanju zasebne in javne lastnine v ŠOV Ljubljana. Predsednik SDM Dominik Štrakl je zapisal:V SDM ostro obsojamo nasilje in uničevanje javne in zasebne lastnine Študentskega kampusa ŠOV Ljubljana , ki se je zgodil včeraj, po neodgovornih protestih, organizirnih s strani politične levice. Obsojamo diskreditacije in grožnje sodelavcem ŠOU s strani ljudi, ki so povezani z radiem Študent, Ti ne predstavljajo slovenske študentske skupnosti. Predstavljajo le sebe ter svojo razdiralno in uničevalno politično ideologijo. Zato v SDM podpiramo prizadevanje ŠOU v Ljubljani, da preneha financirati radio Študent ter njegovo enostransko politično propagando, ki s študenti v Sloveniji nima več nič skupnega”

So pa v ŠOV Ljubljana zapisali: “V luči trditev zavoda Radio Študent, da gre pri odzivu ŠOU LJ po včerajšnjem vdoru na kampus in nasilnem uničevanju lastnine, v kar so bili po pričevanju očividcev in posnetkih dogajanja vpleteni tudi sodelavci radia, za lažne obtožbe, naj še enkrat poudarimo, da trdno stojimo za našo izjavo, o resničnosti trditev pa bodo presojali uradni organi. Preiskava je še v teku.”


P.M.

VREME

Maribor
pretežno oblačno
89%
0.5km/h
75%
22°C
23°
21°
21°
Sun
20°
Mon
21°
Tue
21°
Wed
19°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.