Poglejte si tega “kapitalista” Levice. Tako premoženje si je nabral!

tašnar vatovec
Tašnar Vatovec, slika: Regional obala
poglejte si tega kapitalista levice

Tistim, ki jim gre beseda kapitalizem težko z jezika, so zagotovo poslanci Levice. A denar tudi za te poslance ni problem, še posebej če si ga grabijo na svoj kup.


To je pravo “socialno” premoženja Mateja Tašner Vatovca

Nemogoče. Po poročilu KPK o premoženjskem stanju poslancev je mogoče sklepati, da je v zadnjem obdobju največje premoženje pridobil poslanec “egalitarne” in “socialne” Levice, Matej Tašner Vatovec. prav ste prebrali, poslanec “socialne” levice. Slednji je pridobil zemljišče ter dve stanovanji. Eno izmed stanovanj je veliko skoraj sto kvadratnih metrov, to pa bi lahko Vatovcu predstavljajo problem, če bi ideje njegovega poslanskega kolega Mihe Kordiša bile sprejete v praksi. “Kdor ima stanovanje tako veliko, da ga ne more posesat v 15-ih minutah, mu ga je treba nacionalizirat,” je znamenita izjava Kordiša, s katero je dvignil nemalo prahu, predvsem bi ta lahko predstavljala problem v lastnih vrstah, saj levičarji posedujejo za običajnega človeka veliko premoženja. Piše portal Nova24TV.

Nadzor nad premoženjskim stanjem zavezancev je eden osnovnih pogojev preglednosti in zaupanja v javne funkcije, zato pomeni neločljiv del integritete javnega sektorja. “S spremljanjem in nadzorom nad premoženjem se spodbuja in krepi transparentnost v procesih in postopkih izvrševanja javne oblasti, pri opravljanju javnih funkcij ter upravljanju javnih zadev,” poudarjajo na Komisiji za preprečevanje korupcije.

To pridobitev socialno naravnanega Mateja Tašner Vatovca (vir KPK):

VREME

Maribor
oblačno
84%
2.1km/h
91%
23°C
24°
22°
23°
Sun
21°
Mon
21°
Tue
21°
Wed
19°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.