Poglejte si to brutalno nasilje zaradi covid ukrepov, na ulicah Rotterdama.

Slika: twitter

Protesti proti omejitvam za zajezitev novega koronavirusa so se v petek zvečer v nizozemskem Rotterdamu sprevrgli v izgrede in nasilje. 

Več sto ljudi je v Rotterdamu protestiralo proti trenutno veljavnemu delnemu zaprtju države in načrtom vlade, da necepljenim proti covid-19 omeji dostop do nekaterih območij. Protesti so se sprevrgli v kaos in izgrede. Policijo so po poročanju medijev med drugim obmetavali s kamni, zanetili so več požarov, med drugim so zažigali policijska vozila.

“Izstreljenih je bilo več opozorilnih strelov. Na določeni točki je situacija postala tako nevarna, da so se policisti čutili prisiljene streljati na tarče,” je po poročanju francoske tiskovne agencije AFP sporočila policija. Potrdila je, da so streli terjali poškodovane, ni pa navedla njihovega števila. Televizija NOS je kasneje poročala, da sta bila ranjena dva človeka. Piše portal SIOL.net

Poglejte si nekaj utrinkov tega brutalnega nasilja covid idiotov iz Rotterdama:

Očitno se takšni in drugačni covid zanikovalci najdejo povsod po svetu. 

P.M.

 

video posnetki: twitter, youtube

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.