Poglejte si to (drago) neprijetno presenečenje za naročnike A1

slika je simbolna, A1

Naročniki storitev A1, ki plačujete položnice na prodajnih mestih tega operaterja, se pripravite na novo neprijetno presenečenje. 

 

Saj ni res, pa je. Znesek nadomestila za plačilo na blagajni so dvignili z 0,70 evra na kar 1,80 evra. Kdor s seboj ni imel položnice, je že zdaj plačal več, in sicer 1,65 evra. Tudi v tem primeru se obeta podražitev, od 10. avgusta dalje bo znesek nadomestila izenačen s provizijo pri plačilu položnice, torej 1,80 evra. Piše portal Žurna24.

A1 dviga tudi nadomestilo za plačilo položnice na plačilnem avtomatu, in sicer z 0,30 na 0,40 evra.

 

Povsem drugače pa je na primer pri ponudniku storitev Telemach, kjer celo spodbujajo uporabnike, da položnice prejemajo le preko elektronske pošte. Uporabniki pa na eni izmed poslovalnic le povedo svoje podatke in plačajo račun brez provizije. Tako za plačilo, tudi tisti, ki prejemajo položnice, le te ne potrebujejo.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.