Neverjetno! Poglejte kakšen oglas je objavila mlada poslanka Svobode

Lucija Tacer, zajem slike

Novim poslancem Gibanja svoboda se je očitno odpeljalo. Glede na to, da niso nikoli zares delali, si novi poslanci nekoliko drugače zamišljajo tudi delo poslanca?

Ker poslanci te dni odhajajo na parlamentarne počitnice, ki bodo trajale do konca avgusta, študentsko delo ne bo poletno oziroma sezonsko, temveč je začetek dela predviden septembra, je navedeno v oglasu. Za pridobivanje izkušenj preko študentske napotnice bo izbrani kandidat prejel 6,20 evrov na uro. Koliko ur na teden oziroma kako pogosto bo “delovno zagnana” Tacerjeva, potrebovala pomoč pa ni navedeno, 

pišejo Slovenske novice, pa tudi to ne, kdo jo bo plačal. Poslanka sama ali pa kar stranka. 

Glede na to kakšno delo opravlja poslanka Lucija Tacer je tak oglas res malce nenavaden. Ali se Tacerjevi, ki zares ni nikoli nič delala, delo poslanke zdi preveč zahtevno, ali svojega dela ne zna opravljati, ali pa je preprosto preveč lena?

Bo torej Tacerjevi ena študentka odnašala “rit”? Poslanka Tacerjeva je namreč tista, ki je rekla, da je kot poslanka dolžna teptati voljo ljudstva!

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.