Poglejte si to! Kako je Počivalšek nalil čistega vina opoziciji?

slika: Politikis

“Sprememba zakona o nalezljivih boleznih v tej fazi najbrž ni potrebna. Vlada si bo vzela čas do jeseni, da nekatere pripombe, ki so bile dane v razpravi, proučimo in vložimo novo novelo,” pravi predsednik vlade Janez Janša.

Premier se je zahvalil vsem predstavnikom poslanskih skupin, ki so danes podpisale skupno izjavo za čim večjo precepljenost. “Gre za zelo pomemben političen korak, ki Slovenijo pridružuje tistim evropskim državam, ki so doslej že zmogle skupen nastop pri epidemiji,” je dejal Janša in dejal da od sredine avgusta testiranje verjetno ne bo več brezplačno, tako, kot to delajo druge evropske države.

Počivalšek nalil čistega vina opoziciji

Razumem, da opozicija in mediji, ki so pod njeno kontrolo, del javnosti stvari vidijo in predstavljalo drugače, bi pa pričakoval minimum korektnosti. Ne pa da se zgodi, da javna RTV Slovenije napačno prevaja izjave visokih evropskih predstavnikov in zavaja tiste, ki stvari ne spremljajo dovolj pozorno. To je umazano početje, ne samo nekorektno. Razumem, da različne medijske lutke sledijo destruktivnosti znanega dobrega igralca tetrisa – lahko se rumenokljuni črni ptič prek svojih omrežij v organih pregona še naprej trudi izmišljati razno razne dokaze – lahko počenjajo to ali ono, ampak mi bomo nadaljevali izvajanje koalicijske pogodbe,” pa je dejal Počivalšek.

Tu pa je govor Zdravka Počivalška, ki je opoziciji dodobra nalil čistega vina:

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.