To pa morate videti! Poglejte si to sprenevedanje direktorja STA!

veselinović STA novic
STA, slika: twitter

Urad vlade za komuniciranje ostro zavrača obtožbe tako direktorja STA Bojana Veselinovića kot tudi današnje navedbe Sveta delavcev STA, ki jih je v javnost posredoval STA marketing, da je UKOM v včerajšnjem sporočilu za javnost kakor koli zavajal ali potvarjal dejstva,

Na očitke o zavlačevanju pri sklenitvi pogodbe je mogoče odgovoriti zgolj z dejstvi, zato objavljamo celotno korespondenco z datumi med STA in UKOM.” Iz korespondenc je jasno razvidno, da je direktor STA Bojan Veselinović potreboval kar tri tedne, da je poslal cenik storitev, ki jih STA opravlja v okviru javne službe. Nasprotno se je UKOM vedno odzval nemudoma. Piše portal Nova24TV.

Tu je objava celotne korespondence z datumi med STA in UKOM.

  • 18. 6. 2021: V želji, da se čimprej zakonsko uredi financiranje STA, je UKOM ne glede na začetek veljavnosti uredbe že 18. 6. 2021 poslal direktorju STA Veselinoviću dopis s pozivom, naj nemudoma posreduje podatke glede cene posameznih storitev, ki jih mora STA izvajati v okviru svojih zakonskih obveznosti, če želi, da pogodbo sklenemo kar najhitreje.
  • Predstavnike STA je tedaj UKOM tudi povabil na prvi sestanek. 24. 6. 2021: Poteka prvi sestanek, na katerem direktorja znova prosimo, naj nam nemudoma posreduje želene podatke.
  • 2. 7. 2021: V skladu z dogovorom UKOM na STA pošlje osnutek pogodbe, četudi direktor Veselinović še vedno ni poslal ključni podatkov o stroških posameznih storitev.
  • 7. 7. 2021: UKOM direktorja Veselinovića znova prosi za posredovanje podatkov. 9. 9. 2021: Direktor STA Veselinović posreduje želene podatke.
  • 12. 7. 2021: UKOM prosi direktorja STA za pojasnilo posameznih stroškovnih postavk. Odgovora UKOM še ni prejel
  • 13. 7. 2021: Na UKOM-u poteka drugi usklajevalni sestanek.
  • 14. 7. 2021: UKOM posreduje na STA popravljen osnutek pogodbe

Za direktorja Veselinoviča, s plačo skoraj višjo od predsednika vlade, pa bi bilo bolje, da se končno neha sprenevedati in začne delati za svoje zaposlene?

M.G.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.