Poglejte si to nesramnost! Na portalu Velenje.com ponižujoče do upokojencev?

Če niste iz okolice Velenja, zagotovo še niste zasledili portala Velenje.com, last podjetja TV1, medijska produkcija, trgovina in storitve d.o.o.. V dokaj nedolžnem portalu pod rubriko “diskusije” pa se najde polno sovražnega govora in nestrpnosti.

Portal Velenje.com, ki za prijavljene uporabnike omogoča tudi diskusije med bralci, je poln sovražnega govora, laži, obrekovanja in nestrpnosti. A očitno vse to ostane zapisano in nemo za moderatorje portala.  Pod enim od diskusij se najde tudi naslov “Zbor protez in slušnih aparatov”, kjer avtor “Obraz” namiguje na shod upokojencev. V samem prispevku pa polno sovražnosti (nelektorirano): “Danes je SDS sredi Ljubljane organiziral zbor protez in slušnih aparatov, ki pričakujejo odstop vlade. Ali bo Golob prisluhnil množicam na ulicah? Seveda ne bo. Ali je Janša prisluhnil množicam na ulicah? Seveda ni. V prvi vrsti zraven bivšega kaznjenca Ruparja je danes strumno korakal frajtonar. Frajtonarca ni slovensko glasbilo. Že samo ime vam to pove. Še bolj smešno pa je bilo, ko so ti frajtonarski domoljubi pod Prešernovim spomenikom igrali “Holzhacker Marsch” misleč, da je slovenski. Frajtonarca spada (po strokovni plati) med primitivna glasbila. Zgleda, da njeni današnji spremljevalci nič kaj ne zaostajajo. “NA STARIH SVET STOJI!” – star janšistični pregovor. Je zapisal uporabnik Obraz.

No seveda nestrpnež na tem portalu nima obraza, kaj šele pravega imena in priimka, da bi ga pokazal. Očitno se je najlažje skrivati za lažnimi identitetami.

Sovražnosti na omenjenem velenjskem portalu je zares veliko. A s tem se očitno nihče ne ukvarja. Mogoče bi ta portal zanimal Niko Kovač, ki se po novem ukvarja s sovražnim govorom, ali pa ministrstvo za kulturo, Novinersko združenje in podobno, ali pa kar policijo, saj je iz diskusij na samaem portalu, zaznati toliko nestrpnosti in sovražnega govora, da je res čudno, da tak portal sploh še živi.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.