Poglejte si to pljuvanje levičarke: “Janez Janša, žival nagravžna!”

mimi bled
slika: zajem ekrana

Neverjetno a resnično. na trgu republike so že od jutra zbrani “pljuvači” Anice Bidar, ti.i. Covid idioti, ki so zelo glasni takrat, ko so vklopljene kamere telefona.

Neverjetna žaljenja levičarske aktivistke

Ena izmed takih “pljuvalk” je tudi t.i. Mimi Zajc, vsaj tako ime lahko najdemo na njenem FB profilu, ki že od jutra, kot bi jo kdo pošteno plačal, ljudem preko družbenih omrežij palamudi o koronavirusu. Tudi danes se je postavila na drugo stran parlamenta in se tokrat ni spuščala v besedni dvoboj s policisti.

Ko je v času komunizma morala držati jezik za zobmi, ker drugače bi jo danes mogoče našli v kakšni jami, se je žensko očitno dalo krotiti, takrat je ni nihče vprašal, kdaj bo cepljena in kdaj ne, sedaj pa ko je Slovenija postala samostojna in je prišla demokracija, pa očitno na stara leta Mimi godi da ji peščica Anti Covid zanesenjakov, ploska in se ji klanja, medtem ko se ona nastavlja kameram.

Upajmo le, da se bo našel nekdo, ki bo poslušal vse njene neumnosti, ki jih kvasi, ter vse grožnje in zasmehovanja politikov, ter zoper njo vložil kazenske ovadbe. No mogoče pa se motimo in Mimi potrebuje le zdravnika, a očitno za kakšno drugo bolezen.

Poglejte si to neverjetno žaljenje!

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.