Poglejte si to pritlehno in nedostojno izjavo urednice Financ.

Finance, nekoč ugleden časopis, danes le še levi pljuvalnik, tako, kot mnogi drugi v naši državi? Kako že pravijo, kakršen urednik, tak časopis?

Urednica Financ z žaljivim zapisom?

Simona Toplak, urednica časnika Finance, očitno zelo rada bere leve medije, še posebej Dnevnik, kjer tokrat ugotavljajo kako zelo je bolna Simona Kustec? Kako pritlehno in neprebavljivo. Ministrica ima namreč težak potek Covid bolezni, Njeno dihanje je otežkočeno in težko govori, čeprav njeno stanje ni tako kritično, da bi za dihanje potrebovala respirator, bi jo odgovorna urednica Financ poslala kar v bolnišnico?

Kdor ve, da je Toplakova odkrita nasprotnica aktualne vlade, ga takšen zapis niti ne preseneča toliko. Kakorkoli, obstaja pa neka meja dobrega okusa, ki je bila v tem primeru krepko presežena. Še posebej v luči dejstva, da zaseda mesto odgovorne urednice. Res neokusno in pritlehno.

Je pa zato Toplakova dobila preko twitterja veliko odgovorov. Upajmo, da je prebrala prav vse, in da se je bo ob naslednji žaljivi izjavi, ki jo bo zapisala vsaj malo dotaknilo.

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.