Poglejte si to sprenevedanje Matjaža Nemca. Incident na Brdu, ki ga ni bilo!

Matjaž Nemec
Matjaž Nemec, slika twitter

Prvi dan predsedovanja Slovenije Svetu EU je zaznamoval obisk Evropske komisije, s predsednico Ursulo von der Leyen na čelu. Levičarji pa so bili ne samo po naturi, ampak tudi po glavi, rdeči od ljubosumja.

Sprenevedanje Matjaža Nemca

Medtem ko so osrednji mediji čez dan v večini izpostavljali nepomembne novice, je premier Janez Janša uspešno vodil pogovore z Evropsko komisijo, Von der Leynova pa je med drugim pohvalila slovenski načrt za okrevanje in odpornost. Ker je bilo med drugim govora o pomenu vladavine prava, je v povezavi s tem premier Janša izpostavil, da imamo v Sloveniji težavo z neodvisnostjo sodišč v Sloveniji. Ker je to ponazoril nazorno, s sliko dveh sodnikov, ki sta se mudila na pikniku SD, je to razjezilo člane SD in podpredsednika Evropske komisije za zeleni dogovor Fransa Timmermansa.

Ker resnica najbolj boli, so seveda ti skupaj z osrednjimi mediji poskrbeli, da se vsa pozornost usmeri na potezo Timmermansa, uspešnost prvega dneva predsedovanja pa čim bolj zamegli. In to je sedaj glavni problem, ki ga okoli razlaga intelektualec Matjaž Nemec, ki pa se tudi tokrat spreneveda. 

To si je Nemec drznil zapisati na twitterju: “Na Urbanu, kjer so ob 1. maju bili naključno tudi sodniki. To naj bi bil kronski dokaz, kako SD obvladuje pravosodje.” 

Več, kot sprenevedanje Matjaža Nemca, ko sam točno ve, da pri tem ni bilo naključja, da so se na Urbanu nad Mariborom srečali nekateri SD-jevci in mariborski sodniki, prav tako ni bilo naključja, da so se skupaj slikali z rdečimi majicami in totalitarnimi simboli. Take pravljice lahko Matjaž Nemec pripoveduje komu drugemu.

Tudi zaradi takih sprenevedanj in blatenja slovenske vlade je potrebno reči STOP taki zaničujoči levi politiki!

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.