Poglejte si to sprenevedanje Socialnih demokratov!

fajon sd
Vodilni, stranke SD, Slika: Nova24TV

Sprenevedanje Socialnih demokratov ob populističnih floskulah predvolilne tekme, presega vse meje dobrega okusa, tudi za tiste z dobrim želodcem.

Socialni demokrati z novimi floskulami?

Danes je na portalih levih medijev završalo. Socialni demokrati imajo osnutek programa, kako rešiti Slovenijo iz krize, oziroma bolje rečeno, kako si spet napolniti komunistično korito z novimi floskulami, ki so všečne za ljudi.

Sicer pa je glavno vodilo Socialnih demokratov kakovostno javno zdravstvo. A glej ga zlomka. 2 milijardi za javno zdravstvo, ki ga je namenila vlada Janeza Janše, socialnim demokratom ni povšeči?  Kako je možno, da  od 10-ih prisotnih poslank/poslancev stranke SD 4-je poslanci ne glasujejo, eden pa celo PROTI? Še dobro, da novim floskulam Socialnih demokratov privlečenih, še iz časa komunizma, nihče več ne verjame!

Še dobro, da judje toliko verjamejo Socialnim demokratom, kot njihovi poslanci v javno zdravstvo in naložbe vanj. Torej v NIČ!

Završalo pa je tudi na družbenih omrežjih:

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.