Poglejte si to sramotno blatenje upokojencev s strani Evroposlanca Klemna Grošlja. #odzivi

Klemen Grošelj, zajem slike

Klemen Grošelj je eden izmed tistih Evropskih poslancev, za katerega le redki vedo, da je sploh poslanec. Verjetno je plesal (v Golobovem stilu) v Bruslju le 5 let. Njegova stranka LMŠ je na volitvah že zdavnaj propadla, sedaj čakamo, da bo še on.

O njegovi nadutosti in samovščečnosti v Bruslju že vrabci čivkajo? A tokrat je Grošelj, v vsej svoji levi predanosti šel še nekoliko dlje. Spravil se je na uboge upokojence, ki so danes prišli v Bruselj. Nekateri so si ta mesec dobesedno odtrgali celo od ust, da so lahko prišli v Bruselj. Tudi kar 17 ur vožnje z avtobusom je za nekatere upokojence velik napor, a tudi to je večina od njih premagala. Del stroškov je pokrilo društvo 1. oktober nekaj sta prispevala tudi Evropska poslanca Milan Zver in Romana Tomc, ki sta upokojencem edina sploh hotela pomagat. Kljub temu so morali upokojenci plačati večji del sredstev. In norčevanje iz teh ljudi je za Evropskega poslanca zares podlo početje.

Tako je zapisal: “Ko slika pove več, kot 1.000 besed. Gre za dogodek v soorganizaciji stranke SDS in katerega namen je z zlorabo upokojencev, promovirati politično agendo SDS in njenega kulturnega boja v Bruslju. Da pri tem ni jasno financiranje dogodka, je pa že zimzelena.”

Nad Grošljevim tvitom so bili številni upravičeno zgroženi. Tu so odzivi:

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.