Golob se ni udeležil slavnostne seje, ker njegova ljubica ni dobila vabila?

Golob, Tina

To kar dela predsednik vlade res ni več za nikamor. Po poročanju Dela, se Robert Golob ni udeležil seje državnega zbora na predvečer dneva državnosti, ker tina Gaber ni dobila vabila?

Tina Gaber, partnerka predsednika vlade, ni dobila vabila na slavnostno sejo državnega zbora pred dnevom državnosti. V parlamentu na seji ni bilo niti Roberta Goloba, ki se je nato s spremljevalko uro kasneje pojavil na državni slovesnosti. Vabila na slavnostno sejo je pošiljal po naših informacijah državni protokol. Ta je vabila poslal funkcionarjem in Tina Gaber seveda to ni. Niti ni njegova uradna partnerka, ampak le ljubica, saj je Golob še vedno poročen.

No, morda pa je Goloba zmotil slavnostni govornik na seji. To je bil podpredsednik državnega zbora in poslanec SDS Danijel Krivec, ki se je v nagovoru na slavnostni seji na predvečer dneva državnosti v parlamentu ozrl na čas, ko se je slovenski narod odločil za samostojno državo. In morda ga je zmotil zaključek, ko je Krivec dejal: “Bog živi Slovenijo!”

Zagotovo pa lahko rečemo, da bo za Goloba  veliko manj škode, če bo Tina ostala doma, ne, pa da se na pol naga pojavlja na državnih proslavah.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.