Pogovor s predsednikom vlade Janezom Janšo, 18. maj! (video)

Predsednik vlade Janez Janša

Na televiziji Nova24TV, kakor tudi na našem portalu ste si včeraj lahko ogledali, prvo oddajo “V živo s predsednikom vlade”. Vsak torek, bomo tudi mi poskrbeli, da če ponedeljkovega razgovora ne boste videli, si ga boste lahko ogledali pri nas.

V boju zoper koronavirus še nismo zmagali, smo pa dobili prvo bitko

Predsednik Janša je poudaril, da v boju zoper koronavirus še nismo zmagali. Smo pa dobili prvo bitko. Razlogov je več, eden izmed njih pa je ta, da smo izbrali pravo taktiko, tudi druge države so izbirali taktike. Mi nismo računali na to, da se bomo kar prekužili.

Za vsak ukrep, ki ga je sprejela vlada Republike Slovenije ob epidemiji, smo vsako zadevo analizira, razpravljali, tehtali, kaj to v praksi pomeni, kakšni bodo učinki. Strokovna skupina pa je pod vodstvom dr. Beovič, je v boju zoper koronavirus opravila izjemno delo. In izkazalo se je, da so bili ukrepi pravi.

“Protesti v času koronavirusa so slovenska nenormanost. Kako je vlada ravnala in kakšno podporo je vlada dobila v boju zoper koronavirus vme, sam, ker sem bil veliko na terenu, mad ljudmi, med tistimi v prvi “bojni” liniji. To kaj pravijo ankete drugih medijev, pa mene ne zanima. Dokler bom čutil podporo ljudi, preko številnih osebnih zahval, elektronskih pošt, pisem itd. bom vedel, da država dela prav,” Je zaključil intervju predsednik vlade Janez Janša.

MG


VREME

Maribor
rahel dež
93%
3.1km/h
100%
19°C
21°
19°
19°
Sat
15°
Sun
19°
Mon
19°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.