Pogrom nad stranko SD na twitterju. “Hinavci ste!”

Vili Kovačič

Na današnji dan se spominjamo žalostne zgodovine, ki je potekala blizu nas. Srebrenica je namreč kraj žalostnega imena za marsikoga.

A ravno tisti, ki bi na take in drugačne zločine v zgodovini človeštva morali gledati nekoliko drugače in z velike distance, se na družbenih obrežjih pojavljajo, kot največji zagovorniki pravičnosti. To so seveda Socialni demokrati, ki so ponosni nasledniki komunizma.

Seveda je potrebno obsoditi nasilje nad ljudmi, še posebej pokol v Srebrenici, kjer so umirali tako ženske, kot otroci. “Socialni demokrati se poklanjamo spominu na žrtve Srebrenice, genocida, ki je do temeljev pretresel celotno mednarodno skupnost. Srebrenica, tvoja bolečina je alarm, ki zvoni celemu svetu – NIKOLI VEČ!” So zapisali. A dobro bi bilo v tem primeru pomesti pred svojim pragom. Socialni demokrati se namreč nikoli niso poklonili spominu na vse umorjene može ženske, otroke v divjanju komunističnih zveri po koncu druge svetovne vojne.

Jezni odzivi ljudi so temu primerni:

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.