Poleg Mercator centra na Taboru se bohoti nova stavba Zavarovalnice Sava

slika Maribor24

V tem času, ko marsikdo pomisli na krizo, očitno s tem nimajo težav pri Zavarovalnici Sava. Saj se je za njih zgradila nova visoka steklena stavba, ki jemlje dih marsikomu.

Ob Mercatorjevem trgovskem centru v mestni četrti Tabor smo lahko dlje časa opaziti večjo gradbeno jamo, tam pa sedaj stoji nov 10-nadstropni poslovni objekt Zavarovalnice Sava, kamor bodo prezaposlili zaposlene v enoti na Cankarjevi ulici ter skupno petdeset zaposlenih iz Save Infond in Save pokojninske družbe. V novi stavbi bo tako svoje delo opravljalo 550 zaposlenih. Kot je pred časom za naš medij povedal direktor zavarovalnice, bo selitev v novo poslovno stavbo Zavarovalnice Sava v Mariboru bo potekala v decembru 2022 in januarju 2023, stranke pa bi lahko sprejeli v februarju prihodnje leto, piše Večer.

Nov objekt bo sodoben in energetsko varčen, zaostajala pa ne bo niti okolica. V neposredni bližini nove poslovne stavbe nameravajo urediti tudi manjši park. “Okolica, ki jo bomo uredili, bo urejena tudi z manjšim parkom in bo tako na voljo širši javnosti, s tem pa bomo poskrbeli tudi za dvig kvalitete preživljanja prostega časa v tem predelu,” so pojasnili v Zavarovalnici Sava. Objekt bo namenjen torej le za Zavarovalnico Sava. Piše portal Maribor24.

Veliko ljudi se je spraševalo, ali bo v tej veliki stavbi v pritliču tudi trgovski center ali kakšne trgovine? Zaenkrat je odgovor NE.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
64%
2.6km/h
6%
-2°C
1°
-2°
-1°
Sun
-3°
Mon
-4°
Tue
-3°
Wed
-3°
Thu

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA