Policija išče Janka Lavriča, ki je na begu od konca leta 2019!

Policija išče Janka Lavriča, ki je na begu od konca leta 2019!
policija-stop storilec
policija-trak

Policija vas prosi za pomoč. Že od leta 2029 iščejo iščejo sedaj 58 let starega Janka Lavriča, ki naj bi se ukvarjal z s področjem informacijskih tehnologij.

Policija išče Janka Lavriča, ki je star 58 let in je na begu že od konca leta 2019. V sporočilu za javnost so zapisali, da po njegovem psihološkem profilu predvidevajo, da se ukvarja s področjem informacijskih tehnologij, da daje vtis poslovneža ter da živi pri ženski, od katere je finančno odvisen in prek katere vodi poslovne projekte.

Janko Lavrič

Če ga prepoznate, ste ga opazili, veste, kje dela, s kom se druži, na katerih lokacijah se zadržuje, kateri prevoz uporablja, o tem obvestite policijo.

»Vsakega, ki bi kar koli vedel o iskani osebi, tudi najmanjšo podrobnost iz preteklosti, prosimo, da pokliče 113 ali anonimni telefon 080 1200 ali pa nam piše na e-naslov [email protected],« so še zapisali.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.