POLICIJA – Kratek statistični pregled dogajanj zadnjih 24 ur, 2. 1. 2022

Policija poročilo, slovenska policija

Policisti so v minulih 24 urah na interventno številko policije 113 sprejeli 1002 klica. Posredovali so v 333 interventnih dogodkih. Med drugim so obravnavali 43 kaznivih dejanj, 39 kršitev javnega reda in miru ter 61 prometnih nesreč.
Med kaznivimi dejanji so obravnavali 24 poškodovanj tuje stvari, 8 vlomov, 5 tatvin, 3 povzročitve telesne poškodbe, ter po 1 poskus uboja, rop in grožnjo.

Na področju javnega reda in miru smo 17 krat intervenirali na javnih in 22 krat v zasebnih prostorih. Pridržali so 2 kršitelja.
V 57 prometnih nesrečah je nastala premoženjska škoda, v 1 je bil udeleženec huje telesno poškodovan, v 3 pa so bili udeleženci lahko telesno poškodovani. Zaradi hujših kršitev cestno prometnih predpisov smo zasegli 2 vozili.

V zadnjih 24 urah je bilo obravnavanih 38 oseb zaradi nezakonitega prehoda državne meje, vse na območju PU Koper. Med njimi so obravnavali največ, 20 državljanov Afganistana, 9 Pakistana in 4 Kube.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.