Slikar Arjan Pregl, ki je nekoč SDS primerjal s talibani, žaljivo nad družino Janeza Janše?

Pregl,
Arjan Pregl, slika Facebook
Slikar Arjan Pregl, ki je SDS primerjal s talibani, žaljivo nad otroke Janeza Janše?

Slikar, (če temu kar dela  sploh tako rečemo slikar) Arjan Pregl, se je s svojimi neslanimi šalami spet oglasil. Tokrat je žalil družino predsednika vlade?


Slikar Arjan Pregl žaljivo nad Janševo družino

Arjan Pregl je človek s statusom samozaposlenega v kulturi. Pa ga nebi imel, če mu ta status nebi podaljšali le nekaj dni kasneje, ko je padla Šarčeva vlada. Zato je v bistvu očitno, da je potrebno braniti staro vladno garnituro in pljuvati po Janezu Janši.  Očitno pa je bila kumrovška vzgoja pri Preglovih prisotna tudi v družini.  Njegov stric je vplivni funkcionar v bivšem režimu in kasnejši predsednik uprave Mercatorja Zdravko Kazimir Pregl. Njegov oče Slavko Pregl pa je znan mladinski pisatelj in eden izmed ustanovnih članov Foruma 21.  Arjan Pregl pa svoje packarije, večinoma ne odraža na platnu, ampak kar na njegovem priljubljenem pljuvalniku, Twitterju.  

Tokrat se je spravil kar na družino predsednika vlade Janeza Janše, ko je zapisal: “Upam pa, da pri Janševih doma ne berejo tviterja. Takrat bi šele otroci jokali, ko bi videli, kak podlež je njun oče.”

Da je taka zadeva mantra velike večine levičarjev pa je zapisal Dejan Kaloh:Podobna zadeva, ko mi je Trček iz SD na seji DZ dejal, da ne bom upal hčere v obraz pogledati, ker sem solastnik Demoikracije. Eden večji pokvarjenec od drugega. Tega še mafija ne dela! Klanjajo se morilcem in se spravljajo na otroke politikov iz drugega ideološkega pola.”

Sicer pa nad Preglovo “packarijo” na twittertju niso bili ravno navdušeni številni “tvireraši”, Sta pa Preglovo sovražno packarijo med drugimi, všečkala tudi Sebastjan Jeretič in Norma Brščič. Kako prikladno. Svoji, očitno pašejo j svojim?

In zanimivo, ta isti Pregl, je tisti, ki ljudi na twitterju poziva naj se vzdržijo sovražnih komentarjev. Kot v času socializma Jaz lahko, vi ne smete?

 

 

 

VREME

Maribor
dež
93%
2.1km/h
100%
20°C
20°
19°
19°
Sat
15°
Sun
19°
Mon
19°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.