..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

POLICIJA – Kratek statistični pregled dogajanj zadnjih 24 ur, 26. 7. 2022

Policija poročilo, slovenska policija

V zadnjih 24 urah je bilo na interventni številki policije ‘113’ zabeleženih 1.598 klicev. Med 642 interventnimi dogodki so policisti med drugim obravnavali 132 prometnih nesreč, 55 kršitev javnega reda in miru ter 92 kaznivih dejanj.

V 105 prometnih nesrečah je nastala le premoženjska škoda, v 23 nesrečah so bili udeleženci lažje, v  4 nesrečah huje telesno poškodovani. Zaradi storitve hujših prekrškov v cestnem prometu so 9 voznikom zasegli vozilo.

Zaradi kršitve javnega reda in miru so opravili 38 intervencij na javnem kraju, 17 pa v zasebnih prostorih.

Da bi zaščitili žrtve nasilja v družini so 2 osebama izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Med kaznivimi dejanji so zabeležili 38 tatvin, 25 vlomov, 13 poškodovanj tuje stvari, 4 kazniva dejanja v zvezi s prepovedanimi drogami, 3 ponarejanja denarja, 3 nasilja v družini, 3 grožnje, 2 povzročitvi telesnih poškodb ter 1 ponarejanje listin.

V zadnjih 24 urah je bilo zaradi nezakonitega prehoda državne meje obravnavanih 69 oseb, 42 na območju PU Novo mesto in 27 na območju PU Koper. Med obravnavanimi tujci je bilo največ državljanov Burundija (27), Afganistana (12) in Irana (11).

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
55%
3.6km/h
75%
16°C
17°
15°
15°
Sun
6°
Mon
1°
Tue
2°
Wed
4°
Thu

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.