Kakšen hobi v stilu socializma, ima Dragan Barbutovski v.d. direktorja UKOM-a?

Dragan Barbutovski, zajem slike

Vršilec dolžnosti direktorja Urada vlade za komuniciranje Dragan Barbutovski je iznašel nov hobi. Blokiranje ljudi, ki mu niso všeč.

Rojani Mariborčan Dragan Barbutovski poleg svoje službe, v.d. direktorja UKOM-a, očitno najde čas tudi za svoj novi (plačani?) hobi. Blokiranje ljudi na družabnem omrežju tweeter, vsem ki se ne strinjajo z njim.  Tako je zapisal: “Vsak, ki širi sovražni govor, zavestno laže in širi neresnice, je rasističen, nacionalističen, homofoben, žaljiv, vulgaren, prostaški in ki grozi & vsak, ki se s takim TW strinja (reTW/’like’), bo blokiran. Po istih kriterijih bodo blokirani tudi očitni ‘fake’ profili.”

Po novem je torej Barbutovski twitter policist in deluje po sistemu nekdanje zloglasne UDBE. On sam odloča kdo  širi sovražni govor, zavestno laže in širi neresnice, kdo je rasističen, nacionalističen, homofoben, žaljiv, vulgaren, prostaški in tako dalje. Dobro bi bilo, da Dragana, Golob poduči, kaj je pravzaprav res njegovo delo.

Zanimivo pa je, da ima podoben hobi še ena Mariborčanka, sedaj ministrica za digitalno preobrazbo Emilija Stojmenova Duh. In kaj ju z Draganom veže skupaj? Oba prihajata iz Maribora, oba imata makedonski priimek in oba sta Golobova. Možno pa je tudi, da sta se oba učila istih prijemov v kakšni “kumrovški” šoli?

In tako izgleda izdelek v.d. direktorja UKOM-a po koncu svojega “šihta”?

https://twitter.com/brutus91101394/status/1551247684681482240

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA