POLICIJA – Kratek statistični pregled dogajanj zadnjih 24 ur, 29. 12. 2021

Policija poročilo, slovenska policija

V preteklih 24 urah je bil na interventno številko Policije »113« sprejetih 1321 klicev. Med 510 interventnimi klici, ki so zahtevali posredovanje policistov, je bilo med drugim prijavljenih tudi 83 prometnih nesreč, 76 kršitev javnega reda in miru ter 62 kaznivih dejanj.

Na področju prometne varnosti sta se zgodili 2 prometni nesreči z lahkimi telesnimi poškodbami. V preostalih 81 nesrečah je nastala le premoženjska škoda.Zaradi hujšega prekrška v cestnem prometu so zasegli 7 vozil. Pridržali so 1 voznika na območju PU Koper.

Na področju javnega reda in miru so opravili 48 intervenciji na javnih krajih in 28 v zasebnih prostorih. Pridržali so 4 kršitelje na območju PU Ljubljana, Koper, Novo mesto in Kranj.

Pri kaznivih dejanjih so zabeležili 21 tatvin, 14 vlomov, 12 poškodovanj tuje stvari, 6 groženj ter po 3 kazniva dejanja v zvezi s prepovedanimi drogami, ponarejanje listin in povzročitve telesnih poškodb.

V zadnjih 24 urah je bilo obravnavanih 7 oseb zaradi nezakonitega prehoda državne meje in sicer 7 na območju PU Koper. Med njimi so obravnavali največ državljanov Nepala (7).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.