POLICIJA – Kratek statistični pregled dogajanj zadnjih 24 ur, 5. 1. 2022

Policija poročilo, slovenska policija

Policisti so v minulih 24 urah na interventno številko policije 113 sprejeli 1246 klicev. Posredovali so v 500 interventnih dogodkih. Med drugim so obravnavali 75 kaznivih dejanj, 54 kršitev javnega reda in miru ter 112 prometnih nesreč.

Med kaznivimi dejanji so obravnavali 28 tatvin, 19 poškodovanj tuje stvari, 14 vlomov, 4 ponarejanja denarja, po 3 grožnje in povzročitve telesne poškodbe, 2 kaznivi dejanji v zvezi s prepovedanimi drogami ter po 1 ponarejanje listin in nasilje v družini.

Na področju javnega reda in miru so 32 krat intervenirali na javnih in 22 krat v zasebnih prostorih. Pridržali so 6 kršiteljev in izrekli 4 ukrepe prepovedi približevanja.

V 102 prometnih nesrečah je nastala premoženjska škoda, v 3 so bili udeleženci hudo telesno poškodovani, v 7 pa so bili udeleženci lahko telesno poškodovani. Zaradi hujših kršitev cestno prometnih predpisov so zasegli 9 vozil in pridržali 1 kršitelja.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.