..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

POLICIJA – Kratek statistični pregled dogajanj zadnjih 24 ur, 7. 1. 2022

Policija poročilo, slovenska policija

Policisti smo v minulih 24 urah na interventno številko policije 113 sprejeli 1189 klicev. Posredovali smo v 479 interventnih dogodkih. Med drugim smo obravnavali 52 kaznivih dejanj, 56 kršitev javnega reda in miru ter 90 prometnih nesreč.

Med kaznivimi dejanji smo obravnavali 21 tatvin, 12 poškodovanj tuje stvari, 10 vlomov, po 2 povzročitvi telesne poškodbe, poskusa uboja in grožnji, ter po 1 kaznivo dejanje v zvezi s prepovedanimi drogami, ponarejanje denarja in nasilje v družini.
Na področju javnega reda in miru smo 35 krat intervenirali na javnih in 21 krat v zasebnih prostorih. Pridržali smo 1 kršitelja in izrekli 2 ukrepa prepovedi približevanja.

V 83 prometnih nesrečah je nastala premoženjska škoda, v 7 pa so bili udeleženci lahko telesno poškodovani. Zaradi hujših kršitev cestno prometnih predpisov pridržali 2 kršitelja in zasegli 7 vozil.

V zadnjih 24 urah je bilo obravnavanih 17 oseb zaradi nezakonitega prehoda državne meje in sicer 13 na območju PU Novo mesto in 4 na območju PU Maribor. Med njimi je bilo največ, 13 državljanov Afganistana.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
52%
1km/h
0%
6°C
9°
5°
7°
Wed
4°
Thu
8°
Fri
8°
Sat
7°
Sun

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.