Policija nad zanikovalce virusa! Uporabili vodni top! Slike s protesta!

zajem slike N1

Covid “norci” so se danes zbrali na shodu, saj nasprotujejo ukrepom PCT, katere je prejšnji teden po predlogu svetovalne skupine sprejela vlada.

Covid “norci” delali nered v Ljubljani!

Kot je videti iz raznih fotografij, med množici kakih 1000 ljudi praktično nihče ni nosil zaščitne maske in ni vzdrževal medsebojne razdalje. Čeprav je protest sprva potekal mirno, k čemur je protestnike pozval tudi organizator, je prišlo tudi do incidentov. Eden od protestnikov je denimo vrgel steklenico proti enemu od policistov, a ga zgrešil. Priletelo je tudi več bakel. Okoli 20. ure je policija s solzivcem razgnala množico izpred parlamenta, kasneje pa je uporabila še vodni top.

Današnji protest organizira politična organizacija Resni.ca, ki se opisuje kot “nova stranka, vznikla iz državljanskega gibanja, ki s seboj prinaša novost: drugačno politiko, ki deluje le v korist državljanov”. Stranko je letos v register političnih strank vpisal Zoran Stevanović.


Zanimivo je, da STA bila na protestu proti ukrepom tudi Saša Lendero in famozni Werner. Med protestniki je bilo opaziti tudi nekaj zanimivih posameznikov, denimo simpatizerji bošnjaških gibanj in nasprotnik nošenja zaščitnih mask Zlatan Čordić.

Predsednik SDM Kamnik, Tim Rauter je ob neredih zapisal: Skrajni primitivizem, vandalizem in napad parlamentarno demokracijo. Te besede so zaznamovale zanikovalce korona virusa in vse tiste, ki se ne strinjajo z ukrepi le zato, ker je vlada Janeza Janše na oblasti. Mediji, čas je da začnete prevzemati odgovornost za vso podpihovanje.

Covid idioti pljuvali tudi po snemalcu

Več o izgredih v jutrišnjem članku.

P.M.

.

VREME

Maribor
delno oblačno
82%
42%
3°C
4°
2°
1°
Mon
3°
Tue
3°
Wed
3°
Thu
5°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.