Našli smo cvetličarno, kjer nočejo sprejemati mask in PCT pogojev!

cvetličarna

Je lahko še kaj bolj podlega od tega, da v času, ko se koronavirus spet širi na, cvetličarno zapišeš, da tu ne potrebuješ maske ali PCT-ja.

Našli smo cvetličarno, kjer ne želijo mask in PCT pogojev

Ob zapisu, ki se je, kot blisk širil po družbenih omrežjih je bilo izrečenih veliko grobih besed na račun zapisanaga, saj je očitno lastnica cvetličarne, ne samo zavajala ljudi, ampak kršila odlok o preprečitvi širjenja koronavirusa in s tem spravila svoje stranke in tudi sebe v nevarnost. Tako je zapisala: “V naši cvetličarni ne potrebujete maske, saj želimo videti vaš nasmeh. Od PCT pogojev pa želimo le: Prijaznost, Cenite naše delo, Trgovino zapustite nasmejani in dobre volje.

S pomočjo naših zvestih bralcev smo našli cvetličarno, kjer je nastal ta sporni zapis. Šlo naj bi za cvetličarno Vrtnica iz Zreč.

Po sporni in zaničljivi objavi se je lastnica le “posula s pepelom” in sporočila, da je umaknila sporno objavo. 

Upajmo seveda, da bo samovoljnost lastnico cvetličarne,  ki se pomenljivo piše Prah, kmalu zapustila, da se res vse skupaj ne spremeni v prah.

P.M.


Pomagajte nam najti “proticovidno” cvetličarno, kjer ne spoštujejo ukrepov!

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.